Business Intelligence Consultant INDICATA

Werk jij graag in een (inter)nationale omgeving en ben jij een held met data? Kun jij klantbehoeften vertalen naar data oplossingen? Begrijp jij klanten en ontwikkelaars? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als gevolg van groei is Autorola per direct op zoek naar een:

Business Intelligence Consultant INDICATA

Indien je toe bent aan een nieuwe uitdaging in een commerciële, prettige en dynamische werkomgeving, dan willen wij jou graag leren kennen! 

 

Functieomschrijving

Vanuit ons kantoor in Vianen kom je als BI Consultant voor INDICATA te werken in een betrokken en succesvol team, dat zich met passie richt op het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties binnen de Automotive.

Je wordt de specialist op het gebied van realtime marktdata voor de Automotive sector. Je werkt nauw samen met het salesteam en met het hoofdkantoor in Denemarken.

Je weet de klantbehoefte grondig in kaart te brengen en vertaalt deze naar functionele specificaties voor de juiste oplossing. Je draagt zorg voor een succesvolle implementatie van de online data oplossingen van INDICATA.

Je ondersteunt collega’s, klanten en prospects op het gebied van gegevensanalyse, rapportages, datawarehouse, webapplicaties en web services. Hiervoor lever je bruikbare analyses, inzichten, adviezen en begeleiding.

Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere groei van INDICATA door de verdere ontwikkeling van INDICATA online platform.

Profiel

• Een afgeronde hbo/wo-opleiding bij voorkeur in een economische, wiskundige of statistische richting;

• Een verregaande interesse in big data, zowel qua interpretatie als programmeren;

• Aantoonbare kennis van de Nederlandse automotive sector;

• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

• Een gedegen kennis van Excel, ervaring met BI tools en web services is een pré,

 

Daarnaast herken je je in de volgende eigenschappen:

• Je bent sterk analytisch, legt verbanden en durft conclusies te trekken;

• Je denkt oplossingsgericht en bent besluitvaardig;

• Je bent communicatief vaardig, onderzoekend en werkt nauwkeurig;

• Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid, bent proactief en komt afspraken na.

 

Je krijgt...

• Een verantwoordelijke, zelfstandige functie in de nieuwe online wereld;

• Een uitstekende werksfeer met leuke teamactiviteiten;

• Een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire voorwaarden.

 

INDICATA, onderdeel van Autorola

INDICATA biedt een unieke online oplossing om opbrengsten op het gebied van remarketing te verhogen. Door realtime data van de occasionmarkt in 13 landen te verzamelen, te verwerken en te analyseren wordt inzicht in vraag en aanbod, prijs- en marktdynamiek en voorraden gegeven. De data wordt niet alleen gebruikt om inzicht te krijgen in courantheid en prijsontwikkelingen, maar ook voor (rest)waarde-bepaling. In Nederland zijn we marktleider in het leveren van data aan bedrijven actief in de autobranche. Inmiddels maken 55% van de top 100 dealerholdings en nagenoeg alle occasionbedrijven van de Top10 leasemaatschappijen gebruik van de oplossingen van INDICATA. Zie indicata.nl

Wie is Autorola

Met meer dan 100.000 verkochte voertuigen per jaar behoort Autorola tot de Europese top in remarketing oplossingen in Europa. Autorola biedt autofabrikanten, leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven, banken en verzekeraars oplossingen om occasion- en restwaardebeleid te optimaliseren.

Autorola Nederland is opgericht in 2001 en er werken momenteel 30 medewerkers. We werken samen met 7.500 autobedrijven en meer dan 70.000 professionele inkopers uit meer dan 31 landen. Dagelijks worden ruim 4.000 auto's aan geboden op het online Marketplace sales platform Autorola.nl.

Daarnaast ontwikkelt Autorola Solutions geavanceerde online systemen om alle processen inzichtelijk te maken voor wagenparkbeheerders, OEM’s en leasemaatschappijen. Hierdoor worden zij in staat gesteld om processen te digitaliseren, te versnellen en prestaties te verbeteren.

Over Autorola Group
Autorola Group, heeft haar hoofdkantoor in Denemarken en is wereldwijd actief op het gebied van online remarketing en ICT-oplossingen voor professioneel wagenparkbeheer in de Automotive. Er werken ruim 450 werknemers bij meerdere vestigingen in 19 landen, in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Oceanië. nl.autorolagroup.com

Solliciteer
Is dit de functie die bij je past? Stuur dan je motivatie en CV naar jobs@autorola.nl. De werving- en selectieprocedure verloopt via Heiwegen Consultancy. Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Fabian Nellestijn via tel. 055 – 522 66 33.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.» Overzicht van vacatures/stages
 

Onze ervaren en capabele medewerkers zorgen er voor dat onze klanten de best mogelijke service en advies krijgen als zijn hun auto gaan verkopen..

Daarom hebben wij bij Autorola Nederland de focus op persoonlijke kwalificaties.
Wij hebben respect voor elkaar en de mogelijkheden voor onze medewerkers om zich te ontwikkelen hebben hoge prioriteit.

Peter Grøftehauge
CEO, Autorola Nederland